Barbar örgütün, Çerkes üyeleri...


Bizim "BARIŞ" çığlıklarımızı "TERÖRİZM" olarak adlandıran bazı insanlar, İnsanları topluca kurşuna dizmekle, başlarını kesmekle, kadınları pazarlarda köle olarak satmakla nam salmış bir barbar örgütün içerisinde Silahla yatıp, Silaha secde eden gerçek terörist ÇERKESLERE karşı neden tek kelime etmezler bilir misiniz?

Bizim "KARDEŞLİK" çığlıklarımızı "PROVAKATÖRLÜK" olarak velveleye veren bazı insanlar, din istismarlarıyla insanları cinayete sevk eden bazı örgütleri ve o örgütü açık seçik destekleyen siyasi akımlları neden hiç görmezler ve onun politik jargonunu kuşanırlar bilir misiniz?

Çünkü asıl terörist onlar, çünkü dini istismar ederek gençlerimizi "İnsan başı kesecek, toplu infaz yapacak, pazarda kadın satacak" militarizme sevk ediyorlar.

Çünkü asıl provakatörler onlar, "Çerkeslik İnsanlıktır" diyen ataların çocuklarını, İnsanlığı katleden canavarlara çeviriyorlar.


Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çerkesçe

Translate

Çerkesler

Çerkesya

Çerkesya ya da Çerkezistan (Çerkesçe: Адыгэ Хэку,[1] Rusça: Черке́сия, Gürcüce: ჩერქეზეთი, Arapça: شيركاسيا[2]), Kuzey Kafkasya ve Karadenizin kuzeydoğu kıyısında yer alan bir bölge ve tarihsel bir ülkedir. Bu Çerkes halkının vatanıdır.

Etiketler