Herşeyin birşeye dönüşmesi..



Yaşadığımız zamanla ilgili düşüncelerimiz muhakkak ki kendimiz ve mücadelemizle ilgili bir değerdir; ancak sabit bir kompozisyon halinde; düşüncelerin farklı fiillerle aynı şeye ulaşması için süreklilik oluşturmak, bu sürekliliği herhangi bir şekilde kutsallaştırarak, dışında kalan şeyleri iğnelemek kadar da iğrenç birşey olabileceğini düşünmüyorum.  Bu yazıyı da tahmin edebileceğiniz üzere; BİZE VE KAVGAMIZA ARMAĞAN EDİYORUM.

Sevgili dostlarım, bizler iyi bir yarın için mücadele veriyoruz ve iyi bir yarının herhangi bir sınırı yok. İyiliğin sınırı, eşitliğin şartları, özgürlük belirli kompozisyonlar etrafında belirlenmiş fiillerin mutlak varlığı ve bir düşüncenin öyle ya da böyle bir şekilde egemenliği değildir. kötülüğün iyiliğe değdiği noktayla savaşacağız! Biz, iyiliğin ve özgürlüğün ne olduğunu dayatamayız, bize göre elbette bir iyi ve arzu edilen bir özgür yaşam var! ancak bizim gibi gitmek istemeyenler de var o iyilikle kavuşmaya! biz kötülüğün ve köleliğin ne olduğunu söyleyebilir ve onunla mücadele edebiliriz ve kötülükle, köleliği güçlendiren şeylerle savaşabiliriz. Bunun da bir sınırı yok!

Bizim kavgamız, kötülükle! Kölelikle!

Biz kötüyü ifşa ederek, iyiliğin propagandasını neşe ve huzur içinde insanlara teneffüz ettirerek mücadele vereceğiz. Gerekirse; bedenimize saldıranlara karşı kendimizi savunacak, gerekirse bizi mahkum edenleri yok etmeyi deneyeceğiz. Ancak bir iyilik sınırı çizip, dışında kalanlara kötü diyemeyiz..

Biz iyiliğin ne olduğunu elbette biliyoruz,
ancak iyiliğin nerede durduğunu asla göremeyiz!
Bize göre iyilik, kötülüğün olmaması kadar basit, kötülüğün yok edilmesi için verilecek mücadele takdire şayan, bunun için kötüye karşı küresel iyilik propgandaları yapmalı ve gerektiği zaman kendi tarzımız olmayan eylemler de bulunmalıyız!

MESELA; YÜRÜMELİYİZ!
Tek bir ateş yakmadan, tek bir slogan atmadan, tek bir politik sözcük etmeden. Hepimize lazım olan birşey için yürümeliyiz.

Komünist bayrakların yokluğu,
Sosyalist bayrakların yokluğu onları yok etmedi! Onları yok etmeyecek
ve Anarşist bir ağızla konuşulmadı diye, Anarşi susmayacak!

Ayaklar;
Sosyal olup Komüne yürüyecek..
Ayaklar, baş olup Anarşiyle sevişecek!

Yürünecek!
Tek bir politik sözcük edilmeden, tek bir bayrak taşınmadan, tek bir imza atılmadan..
hepimize lazım olan bir şey için yürünecek!

İyiliği; köylerden kentlere kadar her insan topluluğunun olduğu yerde dilimizi anlayan herkese anlatarak..

hayvanları, toprağı, suyu ve gökyüzünü severek..

Şarkılar söylerek,
Muhabbetler eşliğinde;

YÜRÜNECEK!
HEM DE, HEPİMİZE LAZIM OLAN BİR ŞEY İÇİN YÜRÜNECEK!
Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çerkesçe

Translate

Çerkesler

Çerkesya

Çerkesya ya da Çerkezistan (Çerkesçe: Адыгэ Хэку,[1] Rusça: Черке́сия, Gürcüce: ჩერქეზეთი, Arapça: شيركاسيا[2]), Kuzey Kafkasya ve Karadenizin kuzeydoğu kıyısında yer alan bir bölge ve tarihsel bir ülkedir. Bu Çerkes halkının vatanıdır.

Etiketler